Online marketing

Online marketing.

Marketing. Een magisch, breed begrip waarmee je eenvoudig nieuwe klanten kan werven wanneer het op de juiste manier wordt ingezet. Bent u op zoek naar een online marketing partner in Reusel, Bladel, of elders in de Kempen? Wij leggen u graag de basis uit. 

Zichtbaarheid

Je bedrijf heeft een website, maar hoe kunnen klanten deze site vinden? Dit kan o.a. via Google en Bing. Dit zijn de meestgebruikte zoekmachines. De basis om je website te vinden begint hier.

Advertising

Wil je bij de eerste 3 diensten staan die aangeboden worden, of meer bekendheid genereren in een bepaalde regio wanneer potentiële klanten op je dienst zoeken? Advertising kan hierbij helpen.

Sociale media

Omnichannel strategie. Wat? Juist ja. De informatie die je deelt via je bedrijfswebsite delen via diverse sociale media kanalen om zo meer bekendheid te generen en een duidelijk verhaal te vertellen.

Maar... wat is online marketing zonder strategie?

Marketing tools zijn handig en effectief, mits ze op de juiste manier worden ingezet. Helaas komt het vaak voor dat er budget wordt vrijgemaakt voor een bepaalde tool, terwijl er geen kennis is voor de mate waarin de tool ingezet moet worden. Bij The Sitekick geloven we dan ook dat het effectiever is om doelgericht je doelgroep te benaderen, dan met hagel te schieten en te hopen dat je raak schiet.

The Sitekick adviseert dan ook om vooraf een strategisch onderzoek te doen voordat er tools ingezet worden. Tijdens dit onderzoek worden diverse zaken duidelijk waardoor wij jouw doelgroep op de beste manier kunnen benaderen. Benieuwd naar de mate waarin een strategisch marketingplan voor jouw bedrijf kan bijdragen? Bekijk onder het kopje ‘Strategie’ wat wij voor je kunnen betekenen, of neem contact met ons op.