Vindbaarheid: ook wel SEO

Met zichtbaarheid bedoelen we bij The Sitekick de wijze waarop we je bedrijf online kunnen profileren, zonder advertenties in te zetten. We spreken hierbij over ‘organisch verkeer’: bezoekers die de website zonder advertenties kunnen bereiken.

Wat houdt online zichtbaarheid in?

SEO-optimalisatie is iets waar we gespecialiseerd in zijn. Dit is de afkorting van Search Engine Optimization. We gebruiken diverse tools om het maximale uit jouw online zichtbaarheid te halen. Zie ook onze blog over SEO.

Dit is waarom een SEO-vriendelijke website zo belangrijk is

Klikt op 1 van eerste 3 resultaten
1 %

Van alle Google bezoekers klikt op een van de eerste drie zoekresultaten. Ben je nummer 4 of daar onder, dan wordt er nog maar 40% van al het publiek bereikt.

is locatie gerelateerd
1 %

Van alle zoekopdrachten via de telefoon is dit percentage zoekt op een service in een bepaalde plaats. Bijv. ‘Bloemist in Eindhoven’. 

Bezoekt dezelfde dag
1 %

Dit percentage toont aan dat 3/4 van de personen die op een bepaalde service zoeken, deze dienst dezelfde dag nog benaderen.

Een eigen online visitekaartje is belangrijk, aangezien de klant je dan ook via dit kanaal kan bereiken. Maar naast dat het visitekaartje in de vorm van een portfolio of informatievoorziening online moet zijn, is het misschien nog wel belangrijker dat je online gevonden kan worden en dat mensen je kunnen bereiken. Wij helpen hier graag bij.