The Sitekick logo wit

Jouw sidekick voor online zichtbaarheid.

Jij wilt graag je website laten maken, of misschien wel een eigen website bouwen.

Onze oplossingen

Websites

The Sitekick kan je zorgeloos je eigen website laten maken voor je bedrijf. Wij luisteren naar de wensen van klanten en willen minstens aan jouw verwachtingen voldoen en waar kan overtreffen.

Webshops

Naast het bouwen van websites als online visitekaartje, zijn wij ook gespecialiseerd in het bouwen van een webshop. Door jarenlange ervaring met verschillende CMS als WordPress & Magento weten wij precies wat een goede webshop nodig heeft.

Service

The Sitekick biedt nazorg en streeft naar open communicatie en uitleg van werkzaamheden. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden, wanneer jij dat ook bent.

Webscan

Wij begrijpen dat je al een website hebt, maar dat je graag wil weten wat er aan verbeterd kan worden zodat je meer klanten kan bereiken. Wij helpen hier graag bij.

Zoekmachine optimalisatie

Naast de welbekende sociale media kanalen, kunnen we er ook voor zorgen dat je gemakkelijk gevonden kunt worden bij zoekmachines (o.a. Google, Bing). Ook kunnen wij helpen bij het online adverteren via Shopping of sociale media kanalen.

Conversie optimalisatie

Wellicht heb je al een webshop, alleen wil je dat je producten beter verkocht worden. Laat ons dan kijken hoe we de conversie op de webshop kunnen verbeteren.

Laten we kennis maken.

Recensies van klanten

Wat partners zeggen