Communicatie advies

nick en noor meeting
The Sitekick proves that a good marketing agency doesn't have to be big. Iris and her team are passionate about their work and really elevate Koster Keunen Holland's marketing activities to the next level. Punctional, trustworthy and honest advice are words which describes The Sitekick the best.
Koster Keunen Holland B.V.
D. Cecchetti
Koster Keunen Holland
Een strategisch plan

Een visie zonder strategie blijft een illusie.

Een visie is deel van het DNA van een bedrijf. Maar wat is een visie waard, zonder een plan waarin duidelijk wordt hoe naar dit doel toe te werken?

Je doelgroep bereiken, dat is een ding. Maar onvervangbaar zijn, dat is het andere. Met creatieve communicatie zorgt The Sitekick ervoor dat jullie unieke waarden de doelgroep zich aan jullie verbindt. Benieuwd hoe wij raak schieten?

Kiezen wat je niet moet doen

Zo komen we tot een goed communicatie advies

Of je nu geen, 1, of 50 werknemers in dienst hebt: een goede strategie is de sleutel tot (lange termijn) succes.

Bedrijf quickscan

Tijdens deze scan gaan we dieper in op de missie, visie, doelgroep en structuur van het bedrijf. Samen met jou bekijken we waar je voor staat, en waar je heen wilt om zo uiteindelijk een concreet plan te creëren.

Branch scan

D.m.v. verschillende factoren gaan we je afzetmarkt onderzoeken. Hierdoor ontstaat er een duidelijk beeld waar jouw concurrentie zich me bezig houdt. Daarnaast wordt ook gekeken de (potentiële) klant en wat zijn behoeftes zijn.

Analyse

Nadat er een analyse is gemaakt van je interne en externe omgeving, worden deze punten bij elkaar gevoegd. Hierdoor ontstaat een duidelijk beeld naar waar kansen zijn in de markt.

Strategisch plan

Na de analyse zullen we een concreet strategisch plan aanleveren waarbij een duidelijke gebruikt wordt gemaakt van diverse (online) marketing tools.

Welke Sitekick past bij jouw bedrijf?

ONTZORGEN IN DE BASIS

Basic - The Kickstart

ONTZORGEN EN ONTDEKKEN

Advanced - The Goalgetter

KLAAR VOOR ACTIE

Custom - Side 2 Site

Veelgestelde vragen

Goede vraag. Ook bij een eenmanszaak is het goed om een goede strategie te hebben, zodat je je kan onderscheiden van andere partijen. Een goede strategie hoeft niet veel werk of duur te zijn.

Helaas kunnen wij niet de richtprijs van een plan noemen, aangezien elk plan ontworpen wordt voor een specifiek bedrijf. Hierdoor is het van verschillende factoren afhankelijk wat uiteindelijk de kosten zullen zijn. Uiteindelijk zul je de investering van het plan terug verdienen wanneer deze goed uitgevoerd wordt.

De duur van het opstellen van een strategisch plan verschilt per bedrijf. Afhankelijk per partij kan het 2 tot 8 weken duren voordat een plan opgeleverd wordt. Ook streeft The Sitekick er naar een zorgvuldig en compleet plan op te leveren. Dit houdt in: inclusief gesprekken met jou (interne analyse), onderzoek naar externe factoren en doelgroep, om uiteindelijk met een gedegen strategie te komen. 

Natuurlijk kan je ook alleen de inzet van diverse marketing tools afnemen. Wij raden dit aan als je al een afgebakende en duidelijke strategie hebt.

We schrijven een strategisch plan voor jouw bedrijf. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Wij staan de hele maand stand-by om jouw sidekick te zijn en analyseren de resultaten van onze diensten. Deze investering helpt jouw bedrijf vooruit en levert je op lange termijn geld op. Uiteindelijk is het een win-win-situatie.

Dan overleggen we vooraf met je of we dat kunnen verspreiden over de afgesproken uren in de komende maanden, of dat je extra uren afneemt. The Sitekick streeft naar zo min mogelijke plotselinge kosten, alles wordt helder gecommuniceerd.