Cases

Hieronder een greep uit ons portfolio waarbij wij op verschillende manieren onze partners hebben ondersteund. Elk project heeft zijn eigen focus, waardoor geen een project hetzelfde is.

Ons portfolio bevat projecten van verschillende partners zoals Koster Keunen Holland, NEO, JL Agency & GMO Nederland. Wanneer je meer informatie over een case wilt, klik dan op een van de afbeeldingen. Voor elk bedrijf maken wij een plan op maat. Doordat er per bedrijf gekeken wordt wat wij kunnen betekenen, kunnen wij zonder verdieping in de case geen uitspraak doen over de duur van een project en de oplevering daarvan. Wel proberen wij het je zo goed mogelijk uit te leggen en een planning te geven middels onze transparante werkwijze.

Mocht je na het zien van deze projecten benieuwd zijn naar wat wij voor je kunnen betekenen, dan mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via +31 (0)6 12031504 of via ons contactformulier. Let op! We werken met een select aantal partners om de kwaliteit te waarborgen.