Over ons

Op de pagina ‘Over ons’ kun je meer lezen over The Sitekick: wie is de sidekick, wat is de visie van onze organisatie & wat houdt dat in? Daarnaast kun je meer informatie vinden over onze achtergrond in online marketing en webdesign.

Visie
Jij moet doen waar jij goed in bent. Organisaties en merken krijgen deze kans met The Sitekick als partner. Zo krijg jij tijd voor al je plannen.
Visie
We gaan samen met jou naar de kern van je organisatie of merk en bekijken vanuit daar hoe we een creatief concept kunnen ontwikkelen. Door onze krachten te bundelen creëren we het beste resultaat.
Visie
The Sitekick is jouw partner voor online zichtbaarheid. Wij geloven dat elke organisatie uniek is: waar kom je vandaan, wat drijft je en wat wil je bereiken?
Previous slide
Next slide

Team

Iris van der Heijden

Strategisch Advies & Eigenaar

Tess Bennink

Marketingstagiaire

Noor van de Heijning

Content Marketing

Jef Kolsters

Fotografie

Janne van Raak

Grafisch Design

onze services

Krachten bundelen...

Wij geloven dat de kracht van ondernemen bestaat uit kijken, luisteren en krachten bundelen. Het is belangrijk dat jij je kan focussen op jouw specialiteit, en dat wij werk uit handen nemen op vlakken waar je minder kennis van hebt. Zo bereiken we beiden ons doel: tevreden klanten en positieve naamsbekendheid. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent.

onze services

... en de eindjes aan elkaar knopen

De service van The Sitekick gaat dan ook verder dan een website maken. Wij kunnen al je zorgen uit handen nemen omtrent online zichtbaarheid. Denk hierbij aan het bepalen van een online strategie voor jouw zaak, het ondersteunen bij online marketing, de vindbaarheid via Google vergroten of het onderhouden van jouw sociale media kanalen. Wij zijn een sparringpartner wanneer je op zoek bent naar (betere) profilering. Naast online ondersteuning bieden we ook hulp met drukwerk, zoals flyers, visitekaartjes en advertenties. Kortom: jouw sidekick voor meer zichtbaarheid.

Iris / The Sitekick

Sitekick aan het woord

Jullie hebben het erover dat ondernemers moeten doen waar ze goed in zijn, wat bedoelen jullie hiermee?

Dat is belangrijk omdat er vaak meer werk dan tijd is. Mkb’ers, -en dan met name zzp’ers en bedrijven met minder dan 20 mensen op kantoor (binnendienst),- zijn echte vakmensen. Ze zijn goed in hun werk en hebben veel kennis van hun specialisme.

Door tijdgebrek om marketing goed bij te houden, gebeurt het vaak slecht of niet.  Regelmatig is de bedrijfswebsite niet up-to-date, worden social media kanalen niet benut en horen we van de contactpersoon van het bedrijf dat het prima mond-tot-mond reclame heeft, maar niet gevonden kan worden online. Hierbij kunnen wij helpen.

Ik ben Iris en in 2020 heb ik The Sitekick opgericht. Na functies als (online) marketeer in de modebranche & in de milieu-sector, merkte ik dat ik mijn kennis wilde delen. Online ontwikkelingen blijven vernieuwen en ik merk dat veel mkb’ers de kennis of tijd niet hebben om zich hier in te verdiepen. Hier wil ik graag bij helpen. Met deze visie is The Sitekick opgericht: wij staan klaar om jullie sidekick te zijn voor online zichtbaarheid.

Vrijblijvende kennismaking

Jij moet kunnen blijven doen waar je goed in bent. Wij zorgen dat jij dat kan door jouw online zichtbaarheid te vergroten. Klaar voor deze stap?