Over ons

Op de pagina ‘Over ons’ kun je meer lezen over The Sitekick: wie is de sidekick, wat is de visie van onze organisatie & wat houdt dat in? Daarnaast kun je meer informatie vinden over onze achtergrond in online marketing en webdesign.

Visie
Jij moet doen waar jij goed in bent. Organisaties en merken krijgen deze kans met The Sitekick als partner. Zo krijg jij tijd voor al je plannen.
Visie
We gaan samen met jou naar de kern van je organisatie of merk en bekijken vanuit daar hoe we een creatief concept kunnen ontwikkelen. Door onze krachten te bundelen creëren we het beste resultaat.
Visie
The Sitekick is jouw partner voor online zichtbaarheid. Wij geloven dat elke organisatie uniek is: waar kom je vandaan, wat drijft je en wat wil je bereiken?
Vorige slide
Volgende slide

Team

Iris van der Heijden

Strategisch Advies & Eigenaar

Tess Bennink

Marketingstagiaire

Noor van de Heijning

Content Marketing

Jef Kolsters

Fotografie

onze services

Krachten bundelen...

Wij geloven dat de kracht van ondernemen bestaat uit kijken, luisteren en krachten bundelen. Het is belangrijk dat jij je kan focussen op jouw specialiteit, en dat wij werk uit handen nemen op vlakken waar je minder kennis van hebt. Zo bereiken we beiden ons doel: tevreden klanten en positieve naamsbekendheid. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent.

onze services

... en de eindjes aan elkaar knopen

De service van The Sitekick gaat dan ook verder dan een website maken. Wij kunnen al je zorgen uit handen nemen omtrent online zichtbaarheid. Denk hierbij aan het bepalen van een online strategie voor jouw zaak, het ondersteunen bij online marketing, de vindbaarheid via Google vergroten of het onderhouden van jouw sociale media kanalen. Wij zijn een sparringpartner wanneer je op zoek bent naar (betere) profilering. Naast online ondersteuning bieden we ook hulp met drukwerk, zoals flyers, visitekaartjes en advertenties. Kortom: jouw sidekick voor meer zichtbaarheid.