Webdesign.

The Sitekick is gespecialiseerd in webdesign voor het mkb. Door jarenlange ervaring bij een grote partij in de fashion industrie en het bouwen van websites voor diverse lokale ondernemers, weten wij precies wat er nodig is om een website gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk te laten zijn. Zo komen wij tot het perfecte webdesign. Meer weten? Lees verder voor meer informatie.

Voor het designen van websites maken wij gebruik van verschillende partijen. Door de jaren heen hebben wij ervaring opgedaan met verschillende hostingpartijen en CMS (systemen waarmee je websites kunt bouwen). Denk hierbij aan partijen als MijnDomein & YourHosting, en WordPress & Magento. Door samen met jou naar jouw wensen te kijken kunnen wij je het beste advies geven welk soort platform je nodig hebt om de juiste online zichtbaarheid te verkrijgen. Lees hieronder meer over de diverse partijen.

Kennis van diverse hostingpartijen en CMS

Hosting, wat is dat?

Het is zeer begrijpelijk dat je met deze vragen zit na het lezen over deze termen. Een hosting partij is de partner waarbij u uw website onderbrengt: bij deze partner koop je jouw domeinnaam. Bijv. ikwilwebsitebouwen.nl. De kosten per hosting partner variëren tussen de €100-€200 per jaar, afhankelijk van het pakket dat je afsluit.

CMS, wat is dat?

De letterlijke uitleg van een CMS is een Content Management Systeem. Dit systeem is de basis van uw website: vanaf hier gaan wij bouwen. Een CMS varieert qua kosten. Vaak zijn het de extra’s waarvoor je moet betalen. Denk hierbij aan een contactformulier, of extra opties waarmee je een website kunt bouwen.

Hostingpartijen

De partijen waar wij gebruik van maken zijn zowel MijnDomein als YourHosting. Beide partijen zijn erg gebruiksvriendelijk en bieden goede support mocht je problemen hebben met je account. Ook heb je de mogelijkheid om via deze sites je e-mail te laten binnenkomen.

CMS

Het meestgebruikte CMS ter wereld is WordPress. Dit omdat het zo gebruiksvriendelijk is. Wij vinden dit ook erg belangrijk, voornamelijk zodat jij ook eenvoudig toegang tot je website kan hebben mocht je dat wensen. 

Naast WordPress hebben wij ook kennis van Magento. Dit systeem wordt minder voor kleinere websites gebruikt en is interessanter voor partijen die een (internationale) webshop willen starten. 

Beveiliging website

Naast een goede hostingpartner en CMS, is als laatste een goede beveiliging van uw site erg belangrijk. Het laatste wat je wilt is namelijk gehackt worden, of dat gevoelige informatie per ongeluk op straat komt te liggen. Hiervoor maken wij gebruik van diverse SSL-certificaten & DNS-records.

Wij bieden onze klanten een eerlijk en duidelijk verhaal.

The Sitekick vindt eerlijk- en duidelijkheid twee belangrijke peilers waarop een klantrelatie gebouwd moet zijn. Door transparant met jou te communiceren welke partners wij gebruiken, streven wij er naar aan je verwachtingen te voldoen en waar het kan deze te overtreffen. 

Benieuwd hoe we uw website online kunnen laten vinden door potentiële klanten? Kijk verder op onderstaande pagina's: