Het marketing- /communicatiebureau van regio Hooge Mierde

webdesign hooge mierde

Wij zijn de partner die zorgt voor (online) zichtbaarheid in Hooge Mierde & omstreken. Webdesign, strategie of online marketing: wij staan voor je klaar!

Dit kunnen wij voor je betekenen!

Webdesign

Je wilt ook in Hooge Mierde & omstreken online te vinden zijn. Wij kunnen dat voor je realiseren door middel van een pakkend webdesign. Meer interesse? Klik snel verder.

Sociale media

Naast zichtbaarheid op je eigen website, kunnen wij er ook voor zorgen dat je onderneming gevonden wordt op sociale media kanalen zoals Instagram, Facebook & LinkedIn.

Service

Wij vinden het belangrijk dat we dit project samen doen en uiteindelijk een resultaat bereiken waarbij we bij voor jou alle zorgen uit handen kunnen nemen wat betreft online zichtbaarheid.

Content voorziening

Naast de lay-out van je site, kunnen wij ook de content van je pagina's en posts verzorgen. Dit doen wij in samenwerking met jou door middel van pakkende teksten voor je potentiële klant.

Online zichtbaarheid

Naast de welbekende sociale media kanalen, kunnen we er ook voor zorgen dat je gemakkelijk gevonden kunt worden bij zoekmachines (o.a. Google, Bing).

Eenvoudig te gebruiken website

We verzorgen daarnaast ook een uitleg hoe de website in elkaar zit en hoe je eventueel zelf simpele attributen zoals teksten en foto's kan aanpassen en toevoegen.