webdesign Hapert

webdesign-reusel

Jouw sidekick voor online zichtbaarheid.

webdesign Hapert & De Kempen

Wij zijn de partner die zorgt voor (online) zichtbaarheid in Hapert & omstreken.
Webdesign, strategie of online marketing: wij staan voor je klaar!

Dit kunnen wij voor je betekenen!

Webdesign

Een online visitekaartje creëren waarmee we klanten over de streep trekken om voor jou te kiezen. Dat is wat wij met ons webdesign willen bereiken. Zo ben je ook in Hapert & omstreken online te vinden.

Social media

Naast zichtbaarheid op je eigen website, kunnen wij er ook voor zorgen dat je onderneming gevonden wordt op sociale media kanalen zoals Instagram, Facebook & LinkedIn.

Service

Wij vinden het belangrijk dat we dit project samen doen en uiteindelijk een resultaat bereiken waarbij we bij voor jou alle zorgen uit handen kunnen nemen wat betreft online zichtbaarheid.

Content voorziening

Naast de lay-out van je site, kunnen wij ook de content van je pagina's en posts verzorgen. Samen met jou kijken we hoe we jou online nog beter kunnen profileren.

Online zichtbaarheid

Wie wil er nu niet op Google bij de bovenste 3 zoekresultaten staan? Wij kunnen dit voor je realiseren. Zowel met organisch zoekverkeer als advertenties.

Eenvoudig te gebruiken website

We verzorgen daarnaast ook een uitleg hoe de website in elkaar zit en hoe je eventueel zelf simpele attributen zoals teksten en foto's kan aanpassen en toevoegen.

Vrijblijvend een afspraak maken?

"The Sitekick heeft goed geluisterd naar mijn wensen, dit hebben ze prachtig in één geheel vormgegeven. Zeer tevreden met het eindresultaat. "
G. Konings
Eigenaar Konings Groenprojecten
"The Sitekick staat altijd voor je klaar en denkt continue met je mee. Voor ons hebben ze Google zoeken geoptimaliseerd & teksten op de site herschreven.
s. Lavrijsen
Eigenaar Jij en Ik in Contact
"The Sitekick heeft goed geluisterd naar mijn wensen, dit hebben ze prachtig in één geheel vormgegeven. Zeer tevreden met het eindresultaat. "
G. Konings
Eigenaar Konings Groenprojecten