Het marketing- /communicatiebureau van regio Eersel

webdesign Eersel & De Kempen

Wij staan voor je klaar om (online) zichtbaarheid te verzorgen in Eersel & omstreken. Online marketing, strategie of webdesign in De Kempen: wij zijn de partner!

Dit kunnen wij voor je betekenen!

Webdesign

Je wilt meer online zichtbaar zijn. Wij kunnen dit voor je bereiken, door een online visitekaartje te creëren. Zo kunnen mensen uit Eersel en de rest van het land je altijd online vinden.

Sociale media

We begrijpen dat je naast online zichtbaarheid, ook op sociale media kanalen gezien wilt worden. The Sitekick ondersteunt ook hierin haar klanten.

Service

Uiteindelijk willen we voor jou een product afleveren waar jij achter staat. We willen onduidelijkheden weghalen en zorgen voor het beste resultaat. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Content voorziening

Naast de lay-out van je site, kunnen wij ook de content van je pagina's en posts verzorgen. Dit doen wij in samenwerking met jou door middel van pakkende teksten voor je potentiële klant.

Online zichtbaarheid

Naast de welbekende sociale media kanalen, kunnen we er ook voor zorgen dat je gemakkelijk gevonden kunt worden bij zoekmachines (o.a. Google, Bing).

Eenvoudig te gebruiken website

We verzorgen daarnaast ook een uitleg hoe de website in elkaar zit en hoe je eventueel zelf simpele attributen zoals teksten en foto's kan aanpassen en toevoegen.

webdesign Eersel