The Sitekick logo wit
The Sitekick logo

Jouw sidekick voor online zichtbaarheid.

The Sitekick: het online marketingbureau van De Kempen

Wij zijn de partner die zorgt voor (online) zichtbaarheid.
Webdesign, strategie of online marketing: wij staan voor je klaar!

Welkom bij The Sitekick. Wij zijn een creatief online bureau gevestigd in Reusel. Wij ontzorgen ondernemers en met name het MKB bij alle marketinguitingen, zowel online als offline. Een service zodat jij kan doen waar je goed in bent, namelijk ondernemen.

Webdesign

Een online visitekaartje creëren waarmee we klanten over de streep trekken om voor jou te kiezen. Dat is wat The Sitekick met webdesign wil bereiken. Je kunt door ons je website laten maken.

Strategie

Wij geloven dat een goede strategie belangrijk is om een goede website te bouwen voor jouw bedrijf. Samen met jou bekijken wij hoe we optimaal resultaat kunnen behalen met passende strategie.

Online marketing

Naast de lay-out van je site, kunnen wij ook de content van je pagina's en posts verzorgen. Met online marketing kan je je doelgroep bereiken én geboeid houden.

Sociale media

Naast zichtbaarheid op je eigen website, kunnen wij er ook voor zorgen dat je onderneming gevonden wordt op sociale media kanalen zoals Instagram, Facebook & LinkedIn.

Drukwerk

Wil jij graag nieuwe visitekaartjes, een logo of een compleet nieuwe huisstijl? The Sitekick creeërt samen met jou een concept waarbij jouw product helemaal tot zijn recht komt.

Eenvoudig te gebruiken website

We verzorgen daarnaast ook een uitleg hoe de website in elkaar zit en hoe je eventueel zelf simpele attributen zoals teksten en foto's kan aanpassen en toevoegen.​

The Sitekick heeft een supermooie site voor mij ontworpen. Helemaal mijn stijl, gewoon thuiskomen op je eigen site. Helemaal happy mee!
"The Sitekick heeft goed geluisterd naar mijn wensen, dit hebben ze prachtig in één geheel vormgegeven. Zeer tevreden met het eindresultaat. "

The Sitekick is trotse partner van deze bedrijven

Wij luisteren naar onze klanten

The Sitekick streeft er naar om een strategie samen met jou te bepalen, zodat vanuit daar aan extra merkzichtbaarheid gewerkt kan worden. Of het gaat om eenmanszaken of grotere bv’s, wij willen dat je de aandacht krijgt die je verdient.

Wij begrijpen jouw online ervaring

Wij willen dat het duidelijk is welke zaken wij voor je verrichten. Dit zullen we dus ook altijd met je doornemen in eenvoudige taal. Je kunt ons zorgeloos je website laten maken.

Wij zijn onderscheidend in flexibiliteit

Naast de gebruikelijke service die je van een partner kan verwachten, gaan wij nog een stapje verder. Wij willen met je meedenken en waar het kan deze verwachtingen overtreffen.

[instagram-feed]