Veelgestelde vragen

Op deze pagina hopen we je vragen te kunnen beantwoorden. Staat je antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Goede vraag. Ook bij een eenmanszaak is het goed om een goede strategie te hebben, zodat je je kan onderscheiden van andere partijen. Op korte termijn lijkt het alsof strategiebepaling niet nodig is, maar van een goede strategie heb je op lange termijn zeker profijt.  

Helaas kunnen wij niet een richtprijs van een plan noemen, aangezien elk plan ontworpen wordt voor een specifiek bedrijf. Hierdoor is het van verschillende factoren afhankelijk wat uiteindelijk de kosten zullen zijn. Uit dit strategische plan zal ook een verwachte opbrengst komen, waardoor je de investering van het plan zult terugverdienen.

De duur van het opstellen van een strategisch plan verschilt per bedrijf. Afhankelijk per partij kan het 2 tot 8 weken duren voordat een plan opgeleverd wordt. Ook streeft The Sitekick er naar een zorgvuldig en compleet plan op te leveren. Dit houdt in: inclusief gesprekken met jou (interne analyse), onderzoek naar externe factoren en doelgroep, om uiteindelijk met een gedegen strategie te komen. 

Natuurlijk kan je ook alleen alleen de inzet van diverse marketing tools afnemen. Wij raden dit ook zeker aan als het bedrijf al een afgebakende en duidelijke strategie hebt. 

Nadat een strategisch plan geïmplementeerd is, wordt er per week in de gaten gehouden hoe het gaat met de budgetten die worden ingezet voor advertenties. Afhankelijk van je doel komt hier ook een soort ROI uit. Dit is vooraf duidelijk vastgesteld in het plan. Als u een strategisch plan afneemt, doen wij de nazorg als een extra stukje service om zo er zeker van te zijn dat onze aanbevelingen effect hebben.

Je leest meer over dit onderwerp op de pagina ´zichtbaarheid´. Organisch betekend eigenlijk vindbaarheid online zonder dat je ervoor hoeft te betalen bij Google. Je bereikt goede zoekresultaten online door zoveel mogelijk velden te vullen in Google/Bing. 

Vanaf het moment dat jij een GO geeft om een online visitekaartje door ons te laten maken, gaan wij aan de slag. We zullen een planning aanleveren waar in staat hoe lang we denken bezig te zijn. Aangezien iedere klant een andere vraag heeft, verschilt dit heel erg per website. Daarnaast is het ook afhankelijk van de informatie die jij ons aan kunt leveren.

Zo lang het een betrouwbare partij is, maakt het niet zoveel uit. Wij zijn er in gespecialiseerd verschillende hostingpartijen aan WordPress te koppelen.