Een nieuwe tijd aangebroken voor Nieuwetijdspraktijk Fermate

Nieuwetijdspraktijk Fermate
"Erg blij met de nieuwe website, fris design en de natuurlijke tinten passen precies bij mij!"
Nieuwetijdspraktijk Fermate

Webdesign

Nieuwetijdspraktijk Fermate kwam door middel van Google bij The Sitekick terecht. Ankie’s vraag was om de website naar een fris design te updaten. Ook vroeg ze of The Sitekick kritisch naar de huidige teksten wilde kijken.

Huisstijl

Daarnaast wilde ze graag dat haar logo opgefrist werd, maar dat het wel herkenbaar bleef. Dit hebben we gerealiseerd door minimale kleuraanpassingen te doen. Er is gekozen voor een groentint met een beige kleur, omdat dit rust en evenwicht brengt. Dit komt overeen met wat zij met de behandelingen wil bereiken.

Vertrouwd en praktisch

Het is makkelijk om informatie te vinden op de nieuwe website. Ook wordt er doorverwezen naar het CAT & GAT. Deze instanties geven keurmerken af waardoor Ankie, de eigenaresse, erkend therapeute is. 

Workshops

Ankie biedt verschillende workshops aan om zo weer de verbinding met jezelf te vinden. Deze zijn eenvoudige te vinden op de website.

Hoogsensitiveit

1 op de 5 mensen hebben last van hoogsensitiviteit. Leren omgaan met hoogsensitiviteit is een specialisatie van Nieuwetijdspraktijk Fermate.

Nieuwetijdspraktijk Fermate