De volgende stap: Wij gaan verhuizen!

iris

Door Iris van der Heijden

De volgende stap...

Daar gaan we dan. Augustus 2020, start van The Sitekick. Het begint als hobby erbij. Bedrijven ondersteunen bij de zoektocht naar meer (online) zichtbaarheid. Er kwam duidelijk naar voren dat er veel behoefte was aan marketing, maar dat bedrijven hier vaak zelf niet de tijd voor hadden. Met die gedachte is The Sitekick opgericht. Inmiddels is deze hobby uitgegroeid tot een serieuze business die niet meer te combineren valt met mijn huidige, fantastische werkgever…

 

Van 5 klanten in het eerste half jaar zijn we inmiddels naar meer dan 50 klanten gegroeid. Reden om de stap te maken: vanaf 1 januari 2023 ga ik het avontuur aan en word ik volledig ondernemer! Je kunt ons vanaf dan vinden op Raambrug 48 in Bladel. Met Van Hoof IT & Dutch Code Works (becomes Arviro) onder een dak gaan we nog meer voor onze partners kunnen betekenen.

 

We hebben er erg veel zin in en zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Houd onze social media in de gaten voor meer info over onze verhuizing. We houden je op de hoogte!

The Sitekick - Kantoor vóór
The Sitekick - Nieuw kantoor