'Een beeldende herinnering van een bijzondere periode.'

Social media


Om Studio Kae  mooi in beeld te brengen zijn er verschillende foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Deze foto’s worden onder andere gebruikt voor de website en de sociale media kanalen. The Sitekick heeft voor Studio Kae een mooie, in huisstijl gebleven feed mogen maken met aantrekkelijke teksten. Wij hebben deze content consistent gepost om een mooi groei te realiseren in haar bereik.

Studio Kae

Karen is haar eigen bedrijf begonnen, waar ze zwangerschapsbeeldjes maakt. Natuurlijk heeft ze daarbij een eigen logo, website en social media nodig. En die hebben wij voor haar gemaakt! De prachtige beeldjes verdienen ook een mooie plek op de website

Webdesign

Voor Studio Kae hebben we een compleet nieuwe website mogen realiseren. Door een innovatief ontwerp toe te passen heeft Studio Kae een mooie website die goed bij het bedrijf past. De website is overzichtelijk en duidelijk. Door de mooie foto’s te gebruiken die de fotograaf heeft gemaakt, heeft de website een mooie uitstraling gekregen die mooi bij de huisstijl past.