Xtra webshop voor XTRA-SOCIAL.

Xtra-Social
"Mega fijn werken met Iris! Ze doet haar uiterste best je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en zal altijd enthousiast reageren en met je meedenken."
XTRA-SOCIAL.

Webshop

Voor XTRA-SOCIAL. hebben we een webshop gerealiseerd. Deze moest gekoppeld worden aan het andere concept van Marieke, namelijk het XTRA-SOCIAL. Foodcafé. En dat is gelukt! Wanneer je de website bezoekt, heb je de keus om naar de website van het Foodcafé of van de Store te gaan. De Store verkoopt verschillende interieur, fashion & lifestyle artikelen. Nieuwsgierig? Neem gauw een kijkje!

E-mailmarketing

Naast de webshop wil XTRA-SOCIAL. haar klanten bereiken per e-mail, oftewel e-mailmarketing om klanten op de hoogte te houden van nieuwe collectie en de eerste sales. The Sitekick heeft een koppeling geïntegreerd met Mailchimp zodat inschrijvers automatisch bijgewerkt worden en zo de nieuwsbrieven kunnen ontvangen.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een vorm van marketing waarbij je een bericht direct naar de ontvanger stuurt. Denk aan een nieuwsbrief of een bericht met aanbiedingen. 

 

Code bug cleaning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

fire wall technology

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Xtra-Social. webshop