webdesign Bladel Online marketing bladel

webdesign-reusel

Jouw sidekick voor online zichtbaarheid.

webdesign Bladel & de Kempen online marketing bladel

Wij zijn de partner die zorgt voor (online) zichtbaarheid in Bladel & omstreken.
Webdesign, strategie of online marketing in De Kempen: wij staan voor je klaar!

Wat The Sitekick voor je kan betekenen:

Webdesign

Je wilt in Bladel en omgeving een mooi online visitekaartje hebben zodat klanten je kunnen vinden en een indruk van je portfolio krijgen. Gaan wij regelen!

Social media

Naast zichtbaarheid op je eigen website, kunnen wij er ook voor zorgen dat je onderneming gevonden wordt op sociale media kanalen zoals Instagram, Facebook & LinkedIn.

Service

Wij vinden het belangrijk dat we dit project samen doen en uiteindelijk een resultaat bereiken waarbij we bij voor jou alle zorgen uit handen kunnen nemen wat betreft online zichtbaarheid.

Content voorziening

Je wilt het best gevonden bedrijf in De Kempen worden uit jouw branche. Hier gaan wij voor zorgen! Door pakkende content willen jouw klanten je volgen.

Online zichtbaarheid

Bekendheid in Bladel genereer je alleen al door online goed vindbaar te zijn in dé online zoekmachines als Google & Bing. Wij zorgen dat je goed vindbaar bent.

Eenvoudig te gebruiken website

We verzorgen daarnaast ook een uitleg hoe de website in elkaar zit en hoe je eventueel zelf simpele attributen zoals teksten en foto's kan aanpassen en toevoegen.

Wij luisteren naar onze klanten

The Sitekick streeft er naar om een duidelijke strategie samen met jou te bepalen, zodat vanuit daar aan extra merkzichtbaarheid gewerkt kan worden. Of het gaat om eenmanszaken of grotere bv’s, wij willen dat je de aandacht krijgt die je verdient. 

download (1)
4aff9db9936e04513fde6a461fa1ee4a

Wij begrijpen uw online ervaring

Wij willen dat het duidelijk is welke zaken wij voor je verrichten. Dit zullen we dus ook altijd met je doornemen in eenvoudige taal. 

Wij zijn onderscheidend

Naast de gebruikelijke service die je van een partner kan verwachten, gaan wij nog een stapje verder. Wij willen met je meedenken en waar het kan deze verwachtingen overtreffen.

lamp-logo-png-4

Zin in een kop koffie?

"The Sitekick heeft goed geluisterd naar mijn wensen, dit hebben ze prachtig in één geheel vormgegeven. Zeer tevreden met het eindresultaat. "
G. Konings
Eigenaar Konings Groenprojecten
"The Sitekick staat altijd voor je klaar en denkt continue met je mee. Voor ons hebben ze Google zoeken geoptimaliseerd & teksten op de site herschreven.
s. Lavrijsen
Eigenaar Jij en Ik in Contact
"The Sitekick heeft goed geluisterd naar mijn wensen, dit hebben ze prachtig in één geheel vormgegeven. Zeer tevreden met het eindresultaat. "
G. Konings
Eigenaar Konings Groenprojecten