Webdesign, visitekaartjes én sociale media voor W. Jansen Elektrotechniek

''Bedankt Iris voor de mooie website!''
Hendrikx NV

Webdesign

1. Positionering & branding

De vorige website was verouderd en de onderneming wilde graag met de intrek in het nieuwe pand ook een nieuw online visitekaartje, ambitie, vakmanschap & oplossingsgericht: dit waren de key-values die W. Jansen Elektrotechniek wilde overbrengen.

 

2. Content-creatie

Naast het design zijn ook de teksten en beelden aangepakt. Er zijn foto’s gemaakt door een professionele fotograaf en de teksten zijn in samenwerking met werknemers van W. Jansen Elektrotechniek herschreven. Aangezien zij over de kennis van het vak beschikken en The Sitekick over de creativiteit, is dit de perfecte combinatie.

 

3. Drukwerk

Naast een online visitekaartje, wilde het bedrijf ook graag offline deze huisstijl doortrekken. Daarom is er voor W. Jansen Elektrotechniek ook een visitekaartje ontworpen. Buiten de bekende kanalen, wilde het bedrijf ook offline zichtbaarheid generen. Daarvoor is een advertentie ontwikkeld die zowel op social media als in de plaatselijke bladen te vinden was.

Online vindbaarheid

Visitekaartje en Advertisement

Naast een nieuw webdesign en visitekaartjes wilde W. Jansen graag sociale media. Om ook daar vindbaar te zijn, hebben we gezorgd voor een Linkedin en Facebookpagina. Uiteraard in de huisstijl van het bedrijf

Advertentie W. Jansen Elektrotechniek
Visitekaartje W. Jansen Elektrotechniek
W. Jansen Elektrotechniek