Verkopen via marketplaces.

Als je een winkel hebt wil je dat zoveel mogelijk mensen je product kopen.  Je kunt er voor kiezen een eigen webshop te beginnen naast je fysieke winkel, maar je kan ook via marketplaces als Bol.com, FonQ en Miinto je producten verkopen. 

Wat is een marktplaats?

Een marketplace is een online platform waarop jij je producten kunt aanbieden uit eigen voorraad tegen betaling van een commissie per verkocht item aan het platform. Marketplaces zijn de perfecte spots om je merkbekendheid te vergroten of om een groter publiek te bereiken. Je kunt zakelijk verkopen via heel veel platforms. Onderstaande bedrijven bieden een functionaliteit aan om je boetiek of onderneming bij hen aan te sluiten.

Bol.com is een marktplaats voor iedereen: van kleding tot speelgoed, van stofzuigerzakken tot laptops. Als ondernemer kan je eenvoudig je artikelen ook via Bol.com verkopen. Door jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om jouw artikelen op bol.com zichtbaar te maken. 

FonQ is een marktplaats waarop je allerlei producten kan vinden voor je interieur! Deze marktplaats sluit perfect bij je aan als je interieurproducten verkoopt en een groter publiek wilt bereiken. Middels verschillende connectors kunnen wij deze marktplaats aan je webshop koppelen. 

Miinto is de perfecte marketplace als je je kledingassortiment aan een breder publiek wilt verkopen.