Tóoi

tooi
Ik ben heel blij met hoe The Sitekick de website heeft gemaakt. Daarnaast wordt alles rustig uitgelegd hoe je producten kan toevoegen en krijg je een handleiding toegestuurd.
Tóoi

In 2023 is door Gitte Straten Tóoi Productfabriek, afgekort Tóoi, opgericht. Tóoi vervaardigt milieuvriendelijke, ambachtelijke producten. Het gebruik van hoogwaardig plantaardig gelooid leer uit Italië maakt de tassen en accessoires prachtig; dit leer van topkwaliteit krijgt met de tijd een prachtige veroudering en ontwikkelt een uniek patina door het gebruik.

Samenwerking met The Sitekick

In samenwerking met ons hebben we voor Gitte een online visitekaartje gecreëerd. Zelf leverde ze de foto’s en ideëen voor het webdesign aan zodat wij ze om konden toveren tot een passend design.

Webdesign

Het webdesign van Tóoi is een combinatie van eenvoud en speels. Deze vingerafdruk vind je ook terug in haar designs. Het budget was beperkt waardoor er geen webshop gerealiseerd kon worden, maar door een innovatieve bestelpagina zijn bezoekers van de website wel in de mogelijkheid hun favoriete product te bestellen.