Van timmerwerk tot online meesterwerk!

'Hele fijne samenwerking, de website van TMO Hulsel tot op de puntjes verzorgd. The Sitekick is heel kritisch en het is ook pas voldaan als de klant zeer maar dan ook zeer tevreden is. Enorme aanrader!'
TMO Hulsel

Webdesign

We wilden ervoor zorgen dat de nieuwe website van TMO Hulsel heel makkelijk te gebruiken zou zijn voor de bezoekers. Daarom hebben we gezorgd voor een overzichtelijke en professionele website, waarbij de bezoekers gemakkelijk informatie kunnen vinden en snel contact kunnen opnemen met TMO Hulsel. Dit hebben we gedaan door de website te bouwen met een duidelijke structuur en makkelijk te navigeren menu’s.

Social Media

Als social media beheerders hebben wij bijgedragen aan de online aanwezigheid door het bijhouden van hun Facebook en LinkedIn accounts. Door regelmatig content te plaatsen die past bij de huisstijl, hebben we ervoor gezorgd dat het merk op een consistente en professionele manier werd gepresenteerd op sociale media.

 

Elke week hebben we een nieuwe post geplaatst om volgers op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf, zoals nieuwe projecten en andere belangrijke gebeurtenissen. Door deze strategie van consistente en relevante content hebben we ervoor gezorgd dat de sociale media kanalen van TMO Hulsel een grote groei hebben doorgemaakt op het gebied van volgers en betrokkenheid.