Een beeldende herinnering voor een mooie periode.

Studio Kae

Webdesign

Karen is haar eigen bedrijf begonnen, waar ze zwangerschapsbeeldjes maakt. Natuurlijk heeft ze daarbij een eigen logo, website en social media nodig. En die hebben wij voor haar gemaakt! De prachtige beeldjes verdienen ook een mooie plek op de website, dus hebben we samen met @sanneloesfotografie Karen en haar beeldjes gefotografeerd. We hebben een gebruiksvriendelijke website voor haar ontwikkeld, die niet alleen haar producten mooi presenteert, maar ook haar verhaal en passie weergeeft.  Elk detail, van de kleurenschema’s tot de lay-out, is zorgvuldig overwogen om een positieve gebruikerservaring te garanderen en het merk van Karen mooi naar voren te laten komen.

Logo

We hebben ook een logo voor Karen mogen ontwerpen. Dit logo past helemaal binnen het kader van haar eigen verhaal, haar favoriete kleur, en de website zelf.

Social Media

Voor Studio Kae hebben we haar Instagram- en Facebook-accounts mogen beheren. Elke week plaatsen we mooie foto’s die passen bij het bedrijf. We hebben hiermee al een mooie groei gemaakt.