Strategie.

Op deze pagina kunt u meer vinden over hoe een gedegen strategie belangrijk is voor uw bedrijf. Wij vertellen u graag meer hoe u online meer zichtbaarheid kan genereren en uiteindelijk meer klanten aan uw bedrijf kunt binden door middel van een goede (online) marketingstrategie.

Een visie zonder strategie blijft een illusie.

Een visie is deel van het DNA van een bedrijf. Maar wat is een visie waard, zonder een plan waarin duidelijk wordt hoe naar dit doel toe te werken? Bij een strategisch marketingplan gaan wij samen met jou kijken naar wat er nodig is om jouw doel te bereiken.

Door een strategie onderscheid je bedrijf zich van de concurrentie. Uiteindelijk gaat het er niet om dat je beter bent in wat je doet, maar dat je verschillend bent in wat je doet. 

Bedrijf quick-scan

Tijdens deze scan gaan we dieper in op de missie, visie, doelgroep en structuur van het bedrijf. Samen met jou bekijken we waar je voor staat, en waar je heen wilt om zo uiteindelijk een concreet plan te creëren.

analyse

Nadat er een analyse is gemaakt van je interne en externe omgeving, worden deze punten bij elkaar gevoegd. Hierdoor ontstaat een duidelijk beeld naar waar kansen zijn in de markt.

Branche scan

D.m.v. verschillende factoren gaan we je afzetmarkt onderzoeken. Hierdoor ontstaat er een duidelijk beeld waar jouw concurrentie zich me bezig houdt. Daarnaast wordt ook gekeken de (potentiële) klant en wat zijn behoeftes zijn.

strategisch plan

Na de analyse zullen we een concreet strategisch plan aanleveren waarbij een duidelijke gebruikt wordt gemaakt van diverse (online) marketing tools.

Welk plan past bij jouw bedrijf?

The Sitekick biedt verschillende services aan om samen met jou tot een strategisch plan te komen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk hieronder. 

Mocht je daarna nog vragen hebben, of staat de gewenste optie er niet tussen? Ook dan kun je vrijblijvend contact opnemen om een aangepast plan te bespreken.

Basis pakket

beknopt & 1 strategie voor implementatie

Uitgebreid pakket

uitvoerig & meerdere opties ter implementatie

Veelgestelde vragen.

Goede vraag. Ook bij een eenmanszaak is het goed om een goede strategie te hebben, zodat je je kan onderscheiden van andere partijen. Een goede strategie hoeft niet veel werk of duur te zijn.

Helaas kunnen wij niet de richtprijs van een plan noemen, aangezien elk plan ontworpen wordt voor een specifiek bedrijf. Hierdoor is het van verschillende factoren afhankelijk wat uiteindelijk de kosten zullen zijn. Uiteindelijk zul je de investering van het plan terug verdienen wanneer deze goed uitgevoerd wordt.

De duur van het opstellen van een strategisch plan verschilt per bedrijf. Afhankelijk per partij kan het 2 tot 8 weken duren voordat een plan opgeleverd wordt. Ook streeft The Sitekick er naar een zorgvuldig en compleet plan op te leveren. Dit houdt in: inclusief gesprekken met jou (interne analyse), onderzoek naar externe factoren en doelgroep, om uiteindelijk met een gedegen strategie te komen. 

Natuurlijk kan je ook alleen de inzet van diverse marketing tools afnemen. Wij raden dit aan als je al een afgebakende en duidelijke strategie hebt.

Nadat een strategisch plan geïmplementeerd is, wordt er per week in de gaten gehouden hoe het gaat met de budgetten die worden ingezet voor advertenties en ROI. Dit doen wij als een extra stukje service om zo er zeker van te zijn dat onze aanbevelingen effect hebben.