Software Updates

Waarom zijn software updates zo belangrijk? Wat maakt het nou uit dat een website wat ouder is, het werkt toch? Dit zijn veel voorkomende vragen en valkuilen. Wij leggen het graag aan je uit.

iris

Door Iris van der Heijden

Wordpress is een CMS (content management systeem) waarmee je websites kunt maken en onderhouden. Omdat het een laagdrempelig systeem is, is het juist heel belangrijk om je website up-to-date te houden. Waarom dat zo is, lees je hieronder.

Veiligheid

Het updaten van je website van je website is erg belangrijk omdat het hiermee de risico’s verkleind om gehackt te worden. Regelmatig worden updates uitgesteld omdat het vaak extra tijd met zich meebrengt. Wanneer updates niet uitgevoerd worden, kan dit desastreuze gevolgen hebben. Elke WordPress neemt ‘bug fixes’ mee om gaten de dichten die in het systeem gevonden worden. Deze fouten moeten opgelost worden, om zo de kans te minimaliseren dat een website gehackt kan worden. Wanneer een nieuwe update vrijkomt wordt vaak vermeld welke gaten gedicht zijn. Hierdoor weten hackers precies waarnaar ze moeten zoeken bij websites die niet geüpdatet zijn. 

Stabiliteit

Wanneer je zaken automatisch laat updaten door WordPress, kan het zijn dat je website offline gaat. Dit kan dan verschillende oorzaken hebben: je PHP-versie is niet up-to-date, 2 plugins botsen met elkaar waardoor er een error ontstaat of je thema is nog niet compatibel met de nieuwste update waardoor velden verspringen op je website. Wanneer je updates professioneel uitbesteed, worden de updates alvorens gecheckt en gekeken of je systemen klaar zijn voor deze nieuwe stap. Zo blijft je website altijd in de lucht zonder gekke verrassingen, en dat komt jouw online visitekaartje weer ten goede.

Updates uitbesteden

Het uitbesteden van updates heeft verschillende voordelen. Naast de zekerheid en veiligheid die het je biedt, garandeert het ook controle en monitoring van fouten die tijdig gesignaleerd worden. Zo heb je nooit down-time van je website. 

Je kunt het updaten van je website automatisch laten uitbesteden door ons. Samen met Dutch Code Works & The Sitekick is er een systeem ontwikkeld waarbij wij de updates van uw website kunnen onderhouden & monitoren. Dit kan je van ons verwachten: 

Vraag meer informatie aan via ons contactformulier.

TMO Hulsel
Roelofs BBQ & Buffetten