Salon Imago

Schoonheid zowel online als offline
voor Salon Imago

"Hoi Iris, ik ben super tevreden met het eindresultaat! Daarnaast hebben we de samenwerking erg positief ervaren."
Salon Imago

Creëren van een eigentijds webshop

Vanuit Schoonheidssalon Imago uit Sterksel kregen wij de vraag of we hun webshop van een update konden voorzien. Naast een webshop bieden zij ook schoonheidsbehandelingen aan en beschikt het team over vele specialisaties. Dit alles moest samenkomen in een website. De sfeer en kundigheid van de salon, met de professionaliteit en kennis van de hoogwaardige producten.

1. Positionering & branding

Allereerst is er samen met Ellen en Paul gekeken wat Salon Imago wilde uitstralen. Aan de hand daarvan is een schets gemaakt van hoe de webshop visueel werd gemaakt.

2. Beelden

Door middel van het inzetten van professionele fotografie tillen we de uitstraling van de website naar een hoger niveau. Het doel was om de sfeer van de salon te laten zien en het werk van de schoonheidspecialistes.  

3. Design

Salon Imago bevindt zich in een natuurrijk gebied en wil graag de rust uitstralen die de omgeving biedt. Het doel van Salon Imago is dat bezoekers echt even een relaxmoment ervaren. Daarnaast was de wens om de website op te frissen, maar wel herkenbaar te houden voor huidige consumenten van de webshop. Met deze kennis in gedachten is er voor gekozen om het groene thema van de webshop door te trekken, maar in een hedendaags jasje.

Voor en na:

Previous slide
Next slide
Zowel digitaal als offline

Drukwerk

We hebben voor Salon Imago ook nieuw drukwerk mogen verzorgen. Denk hierbij aan prijslijsten & kortingsbonnen.