Rijschool Hendrikx op de rit

'Ik ben heel erg tevreden over de creatieve ideeën van Iris. Ze denkt heel erg mee en is daarin heel flexibel. Ik zou haar iedereen aanraden!'
Rijschool Hendrikx

Na een aantal jaar bij een rijschool te hebben gewerkt was het voor Simone tijd om letterlijk en figuurlijk haar eigen weg in te slaan. Ze start haar eigen rijschool onder de naam Rijschool Hendrikx en daar hoort natuurlijk een mooie website, huisstijl en social media bij die wij voor haar hebben mogen realiseren.

Webdesign

Voor Rijschool Hendrikx hebben we een compleet nieuwe website mogen realiseren. Simone wilde graag een gebruiksvriendelijke, duidelijke en mooie website. De website wordt vooral ingezet als tool voor het werven van nieuwe leerlingen en het makkelijk vinden van informatie over je rijbewijs. De combinatie tussen de kleuren zwart en wit zorgt voor een frisse uitstraling. Ook is er voor gezorgd dat alle informatie snel en duidelijk te vinden is.

Huisstijl

Bij een nieuw bedrijf hoort natuurlijk een nieuw logo! Na wat overleg is The Sitekick begonnen met de ontwikkeling van de visuele identiteit, met als start het logo van Rijschool Hendrikx. Het logo bestaat uit een zelf ontworpen auto stuur met daaronder de tekst ‘Rijschool Hendrikx’ in twee bijpassende lettertypes. Bij het logo zijn de kleuren zwart en wit gebruikt deze sluiten goed aan bij de lesauto van Simone. Deze kleuren zijn ook toegepast op de website en sociale media kanalen om alles geheel in de eigen stijl te houden.

Social Media

Om Rijschool Hendrikx mooi in beeld te brengen zijn er verschillende foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Deze foto’s worden onder andere gebruikt voor de website en de sociale media kanalen. The Sitekick heeft voor Rijschool Hendrikx een mooie, in huisstijl gebleven feed mogen maken met aantrekkelijke teksten. Elke week is er consistent een post uitgegaan om het bereik te vergroten.