Ons portfolio.

Hieronder een greep uit ons portfolio van de verschillende projecten waarvoor wij wat hebben kunnen betekenen. Elk project heeft zijn eigen focus, waardoor geen een project hetzelfde is.

Ons portfolio bevat projecten van onder andere EAT, Beauty Boss en Konings Groenprojecten. Als je de websites wilt bekijken, klik dan hieronder op de afbeeldingen. Per bedrijf maken wij een plan op maakt om zo precies aan jouw verwachting te voldoen. Doordat er per bedrijf gekeken wordt wat wij kunnen betekenen, kunnen wij geen uitspraken doen over de duur van een project en de oplevering daarvan. Wel proberen wij het je zo goed mogelijk uit te leggen en een planning te geven middels onze transparante werkwijze. Mocht je meer willen weten, stuur ons dan vrijblijvend een berichtje.

The Sitekick heeft voor Konings Groenprojecten de website mogen bouwen. Daarnaast hebben we gezorgd voor vindbaarheid via Google. 

The Sitekick heeft voor EAT een webshop mogen opleveren. Op haar website kan je een kijkje in de keuken nemen, maar ook gerechten bestellen. EAT, veel succes met en plezier van je webshop gewenst!

We kregen van Beauty Boss de vraag of we haar website van een make-over konden voorzien. Haar website is volledig rebranded en via deze weg kunnen nu handig afspraken gemaakt worden. 

Jij en Ik in Contact SEO

Wij hebben voor Jij en ik in contact SEO-optimalisatie toegepast (Google Vindbaarheid). Daarnaast is de website voorzien van updates omtrent AVG. Ook hebben we nazorg geleverd zodat Sanne zelf zaken kan aanpassen.

Onze partners

Wij zijn trotse partner van deze mooie bedrijven

Mocht je na het zien van deze projecten benieuwd zijn naar wat wij voor je kunnen betekenen, dan mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via +31 (0)6 12031504 of via ons contactformulier