Over ons.

Op de pagina ‘Over ons’ kun je meer lezen over wie The Sitekick is. Daarnaast kun je meer informatie vinden over mijn achtergrond in online marketing en webdesign.

iris

Hoi, ik ben The Sitekick!

Mijn naam is Iris van der Heijden en ik ben eigenaar van The Sitekick. Nadat ik een aantal jaren ervaring op heb gedaan bij een groot bedrijf in de modebranche en een bedrijf gespecialiseerd in oplossingen voor het scheiden van afval, merkte ik dat ik mijn kennis verder wilde delen. Er zijn veel online ontwikkelingen en ik merk dat veel bedrijven niet goed weten hoe een bedrijf online geprofileerd kan worden. Hier wil ik graag bij helpen: ik sta klaar om jullie sidekick te zijn voor online vraagstukken.

Ik heb altijd al een passie gehad voor uitdaging & ondernemen. Dit is me vanuit thuis met de paplepel ingegoten. Daarnaast geloof ik dat de kracht van ondernemen bestaat uit kijken, luisteren en krachten bundelen. Het is belangrijk dat jij je kan focussen op jouw specialiteit, en dat wij werk uit handen nemen op vlakken waar je minder kennis van hebt. Zo bereiken we beiden ons doel: meer klanten en bekendheid met het beste resultaat. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent.

De service van The Sitekick gaat dan ook verder dan een website maken. Wij kunnen al je zorgen uit handen nemen omtrent online zichtbaarheid. Denk hierbij aan het bepalen van een online strategie, het ondersteunen bij online marketing, de vindbaarheid via Google of het onderhouden van jouw sociale media kanalen. Wij zijn een sparringspartner wanneer je op zoek bent naar (betere) profilering.  Zijn dit termen waarvan je denkt, waar heb je het over, of wekken ze interesse? Bekijk ons portfolio of lees meer over deze opties via onderstaand menu. Naast online ondersteuning helpen we ook met drukwerk zoals flyers, visitekaartjes en advertenties.

Wij zijn te vinden op onderstaande sociale media kanalen.

Neem een kijkje, wie weet doe je wat inspiratie op!

Portfolio

Strategie

Online marketing