Ellen van Gisbergen

'Kijk eens naar beneden, de wereld ligt aan je voeten.'

Logo Ellen
Speciaal woordje van dank aan The Sitekick. Toppers daar in Bladel!
Ellen van Gisbergen

Ellen was klaar voor een nieuwe stap; ze wilde graag een nieuwe website om haar blogs te kunnen posten. Na een kennismaking met Ellen konden we meteen aan de slag! Door nieuwe foto’s te maken, een logo te ontwerpen, de social media te beheren en de website te bouwen, is het hele plaatje compleet!

Website

Ellen post al een aantal jaar blogs op Facebook over haar eigen ervaringen, maar ze was klaar voor een nieuwe website. Ze wilde graag haar eigen blogpagina beginnen, en zo kwam ze bij ons terecht. ‘Maak er maar iets moois van,’ vertelde Ellen ons. Dat was natuurlijk ons doel: een mooie, overzichtelijke blogpagina die helemaal past bij Ellen. Het was belangrijk dat het voor haar gemakkelijk was om haar blogs online te zetten en dat mensen zich konden aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat ze op de hoogte werden gehouden wanneer er een nieuwe blog werd gepost.

Huisstijl

We hebben ook een nieuw logo voor Ellen mogen ontwerpen. Dit logo past helemaal binnen het kader van haar eigen verhaal, haar favoriete kleur, en de website zelf. Daarnaast hebben we de fotografie voor Ellen geregeld, om de website helemaal eigen te maken.

Social Media

Voor Ellen hebben we haar Instagram- en Facebook-accounts mogen beheren. Elke week plaatsten we berichten om haar bereik te vergroten, volgers op de hoogte te houden en zo ook meer bezoekers naar haar website te leiden.