Een frisse nieuwe uitstraling voor De Valk in Reusel

''Wij zijn erg blij met de nieuwe huisstijl en website!"
De Valk Reusel

In 2023 hebben Stef Wouters & Lenne Jansen De Valk Reusel overgenomen. Wij nemen jullie graag mee in de ontwikkelingen van deze onderneming.


Wij hoeven eigenlijk niet meer toe te lichten wat De Valk Reusel doet. Maar toch nog een kleine introductie: bij De Valk Reusel ben je aan het juiste adres voor alle soorten feesten en partijen op maat. Vanaf 20 personen, tot 200 personen: voor elke gelegenheid heeft dit bedrijf een passende zaal. De wens van De Valk Reusel was om een frisse nieuwe uitstraling te ontwikkelen na de overname.

 

Huisstijl en Webdesign

We startten samen met het vernieuwen van de huisstijl & de website. We creëerden een nieuw logo & grafisch ontwerp. Daarnaast verzorgen we ook het drukwerk van De Valk Reusel.

'Zo groeien we samen!'

Een succesvolle samenwerking

Aan de basis ligt de samenwerking met Café-Zaal De Koster. Voor deze zaak zijn we al enkele jaren de vaste marketingpartner. Toen Lenne & Stef een frisse huisstijl voor hun nieuwe zaak wilden, kwamen ze meteen bij ons terecht. Kenmerkend voor onze samenwerking is de snelle respons & eerlijke feedback naar elkaar. Zo groeien we samen!