De Dance-advocaat in de spotlights gezet met een redesign en SEO-optimalisatie.

De Dance-advocaat

De Dance-advocaat heeft zijn passie voor muziek en rechten mooi gecombineerd. Hij richt zich namelijk als advocaat op juridische vraagstukken in de creatieve industrie. Wij mochten zijn Sitekick zijn bij het redesign van zijn website en SEO-optimalisatie.

Webdesign

Voor De Dance-advocaat hebben wij een redesign mogen realiseren. De website had al een goed framework, maar dhr. Petit wilde verschillende aanpassingen. Denk aan het gebruiksvriendelijker maken van de website aan de back-end, maar ook toevoegingen aan de front-end. Dit hebben wij mogelijk gemaakt.

 

Door middel van een meeting met Sander waar alles werd doorgesproken, zorgden wij ervoor dat we precies wisten wat er aangepast moet worden. Zo moesten er onder andere subkoppen, door middel van nieuwe pagina’s, gecreëerd worden. Ook moest het contactformulier aangepast worden om hem weer werkend te krijgen. Op de landingspagina werden verschillende elementen toegevoegd, zoals testimonials en teksten. Uiteindelijk zijn alle puntjes aangepast en helemaal verzorgd naar Sander zijn wensen. 

SEO

Na een verbetering van de website wordt ook de SEO-positie van De Dance-Advocaat verbeterd. Dit doen we om meer verkeer naar de website te generen. Door deze optimalisatie kan een website beter gevonden worden via zoekmachines zoals Google. Het optimaliseren van de content betekent dat de teksten op de website aangepast worden om beter te passen bij de zoekwoorden waarop de website gevonden moet worden. Zoekmachines hechten veel waarde aan de relevantie van de inhoud en hoe deze overeenkomt met de zoekopdrachten van gebruikers. Het verhogen van de relevantie van de website voor belangrijke zoekwoorden kan ook worden gedaan door het toevoegen van interne links, externe links, en het gebruik van metadata zoals title-tags en meta-descriptions.