Beautiful By Nienke

Wij laten Beautiful by Nienke online stralen

"De website ziet er goed uit!"
Beautiful by Nienke

Webdesign

Nienke kwam door John bij The Sitekick terecht. Haar huidige website was wat verouderd en ze wilde deze graag een frisse update geven. Samen met The Sitekick is gekeken hoe dit gerealiseerd kon worden.

Huisstijl

De vorige website bestond uit losse pagina’s en ook kwam er weinig van de huisstijl van de salon in terug. Het was duidelijk dat Nienke de sfeer van haar salon ook digitaal wilde overbrengen. Het logo bestaat uit zwarte-, witte- en gouden tinten. Deze kleuren zijn de basis van de website.

Inclusief boekingssysteem

Naast een nieuw webdesign was Nienke’s wens om daar een boekingssyteem aan toe te voegen. Op die manier kunnen klanten eenvoudig een boeking maken.

Boekingssysteem

Beautiful By Nienke maakt gebruik van een boekingssysteem wat speciaal gebruikt wordt voor schoonheidssalons, kapsters, sauna’s & (baby)spa’s. Hier kan de salon eenvoudig haar behandelingen & prijzen tonen. Ook kan je eenvoudig een afspraak boeken.

Mini webshop

Bij Beautiful By Nienke is het ook mogelijk producten te kopen, maar de minimale producten zorgde ervoor dat de integratie van een webshop niet nodig was. In plaats daarvan is het mogelijk deze producten te bestellen middels een contactformulier.

Beautiful by Nienke